Izrada online prodavnice

Izrada online prodavnice

Za preduzeća i privatnike koji se bave trgovinom, uvozom, izvozom, dispribucijom proizvoda drugih firmi, nudimo izradu online prodavnice za internet prodaju
Naš razvojni tim nudi izradu web shopa za online prodaju raznovrsnih artikala široke potrošnje, ali i izradu specijalizovanih internet prodavnica.

Izrada online prodavnica za prodaju preko interneta

U ponudi profesionalnih, kvalitetnih i brzih usluga web razvoja i dizajna nudimo i izradu online prodavnice za posebne namene i prodaju određenih proizvoda.

U skladu sa potrebama vašeg preduzeća za prodajom određenih proizvoda, samo za vašu trgovinu, pravimo online prodavnicu..

Zavisno od toga šta želite da prodajete preko interneta, online prodavnica će biti prilagođena baš asortimanu vaših proizvoda. Kategorisanje različitih artikala kojima se trguje na web-u je osnovni zadatak našeg razvojnog tima, ovo je važno za poziciju u web pretraživačima.

 • Izrada online prodavnice za male proizvođače

  Ako se bavite uzgojem, proizvodnjom i preradom domaćeg voća, povrća, začina, pravo rešenje za prodaju vaših artikala biće izrada online prodavnice. U današnje vreme sve više ljudi koristi internet da bi kupovli ili prodavali određene proizvoda. S masovnom pojavom dostavnih sluzbi, broj online kupo-prodaja se znatno povećao.

 • Izrada online prodavnice za prodaju ručnih radova

  Za sve koji se bave izradom ručnih radova: nakit, garderoba, ukrasni predmeti, upotrebni predmeti i slično, najbolji način da lako prodate nešto od toga jeste online prodavnica.

 • Izrada online prodavnice za preprodaju

  Ukoliko držite trgovinu sa raznovrsnom robom, ili ste trgovački putnik ili se bavite bilo kakvom trgovinom ili preprodajom, potrebno je, ako to do sada niste uradili, da otvorite svoju online prodavnicu.
  Pozovite nas odmah i dogovorite izradu online prodavnice i ne razmišljajte više o budućoj prodaji.

Cena izrade online prodavnice

Cena izrade online prodavnice konkretne namene određuje se na osnovu nekoliko parametara. Jedan od karakteristika online prodavnice na koji utiče na cenu, jeste njegova namena. Drugi važan kriterij koji određuje cenu izrade online prodavnice jeste zahtevani dizajn, izgled i zahtevana platforma od strane klijenta.

Cenu izrade online prodavnice saznaćete dva sata nakon vašeg telefonskog poziva u kome ćete nam u nekoliko rečenica opisati vaše proizvode i izneti posebne zahteve.

Na prvom mestu nudimo kvalitet ali cena nam nije ništa veća nego što nude bilo koje druge agencije koje se bave web dizajnom i izradom web sajtova. Najbolja cena izrade online prodavnice uz kvalitet koji će napraviti uspeh u vašem poslovanju.
Pozovite nas i uverite su kvalitet naših usluga.