Usluge programiranja

Web programiranje je zanimanje koje osim poznavanja pisanja koda programskih jezika i njihove pravilne primene podrazumeva i rešavanje određenih problema u digitalnom svetu.

Mi smo spremni da se prepustimo izazovima svih vaših zahteva i zaronimo duboku u svet web programiranja u cilju pronalaženja najboljeg rešenja za vaš softwer.

Programiranje za firme

Nudimo profesionalne, kvalitetne usluge programiranja različitih namena za firme, preduzeća i agencije.

Web programiranje

Programiranje web aplikacija i web sajtova je jedna od glavnih usluga koje nudimo.
Programiranje web sajtova i servisa kao podrška uspešnom poslovanju uslužnih i proizvodnih preduzeća na internetu.

Programiranje aplikacija

Pružamo usluge različitih namena, primena i za sve platforme. Programiramo aplikacije za Windows, Linux i Android platforme u raznim programskim jezicima. Programiramo aplikacije za preduzeća kao što su: program za evidenciju zaposlenih, obračuni plata, vođenje proizdnje i zaliha, trgovina i slično.

Baze podataka

Za arhiviranje podataka koje se koriste u aplikacijama i sajtovima koristimo različite baze podataka. Nudimo izradu gotovih informacionih sistema ali i kreiranje baza podataka za vaše lične namene.

Programiranje po w3c standardima

Naše stručne timove čine iskusni programeri sa dugogodišnjim iskustvom u različitim pravcima programiranja. Tako da smo omogućili ponudu kvaliternih usluga web programiranja. Ako se odlučite da Vam naši programeri budi saradnici pri rešavanju bilo kojih digitalnih problema, dobićete vrhunski kvalitet usluge i kao krajnji cilj visoke performanse gotovih proizvoda.

 • Odabir alata za programiranje

  Izbor alata koje koriste naši programeri pri programiranju sajta nije nasumičan. Dugi niz godina programiranja na različitim projektima, zahtevale su korišćenje različitih alata u različitim situacijama. Pravi odabir alata uz pomoć koga radimo programiranje sajta, biramo tako što koristimo onaj čije korišćenje će oduzeti najmanje dragocenog vremena programera. Ovo je značajan kriterij i za nas a i za vaš budžet, samim tim što ćete platiti manju cenu radnih sati.

 • Izbor programskih jezika

  Izbor programskog jezika, koji ćemo koristiti za programiranje sajta analiziramo sa svih aspekata a koji su bitni za kvalitetan finalni proizvod. Ovde se fokusiramo na izbor programskog jezika sa kojim ćemo izgubiti najmanje vremena, ali ne po svaku cenu. Osnovni kriterij pri odabiru jeste taj da biramo programski jezik kojim ćemo najkvalitetnije odraditi određen zadatak.

 • Izrada algoritma

  Izrada algoritma podrazumeva osmišljanje najadekvatnijeg rešenja za programiranje sajta ili aplikacije. To je i najvažniji posao web developera, programera. Dakle, pre samog kodiranja, eksperti planiraju i osmišljaju dalji tok izrade sajta ili aplikacije..
  Mi osmišljamo prava i jednostavna rešenja za vaše digitalne probleme.

 • Pisanje koda

  Pisanje koda kod nas je rutinska stvar. Svaka aplikacija, web sajt ili bilo koja komponenta i njen izvorni kod su pisani čitko i jasno tako da je razumljiv i drugim developerima i mašini. Takođe i sa ovog aspekta mi štedimo vaš novac jer za pisanje takvih kodova potrebno je manje vremena cena će biti manja.

  Objektno orijentisano programiranje je metod programiranja široko primenjen u različitim oblastima i domenima, te ga i mi primenjujemo.. Primenom ove metode značajno štedimo utrošeno vreme naših programera, a gotovi proizvodi su kvalitetniji. Iz ovog proizilazi da su i cene naših usluga programiranja značajno niže, ako se uzme u obzir cena sata programera.

  Naši iskusni web programeri izlaze u sustred najzahtevnijim zadacima, osmišljaju njihova rešenja i na kraju kodiraju web aplikaciju ili sajt visokih performansi.

Front end programiranje

HTML5 i CSS3

Za programiranje korisničkog interfejsa aplikacija i web sajtova koristimo osnovne HTML i CSS jezike sa njihovim poslednjim verzijama. Za dodavanje sadržaja na web stranice upotrebljavamo semantičke tagove tako da su stranice, osim korisnicima, jasno čitljive i google-u i ostalim pretraživačima.
Za stilizovanje dizajna koristimo napredne tehnike, tehnologije koje nudi CSS3. Kombinacijom flex i grid CSS svojstava kreiramo zanimljive i jednostavne modele rasporeda elemenata. Za grafičku šminku koristimo razne CSS3 opcije kao što su razne opcije sa bojama, fontovima, animiranim efektima, 3d efektima i slično.

JavaScript programiranje

Front end developeri AWD agencije su vrhumski javaScript programeri. Osim odličnog poznavanja samog jezika oni koriste i mnoge druge napredne tehnike zasnovane na javaScriptu-u. Ovo nam omogućava da svojim klijentima u neverovatno kratkom roku isporučujemo gotove programe a uz to nudimo i neverovatno niske cene za iste usluge.

React js

Da smo u korak sa web i internet trendovima govori i primenjena tehnologija koju koristimo pri izradi sajtova i aplikacija. Jedna od naprednih alata za front end programiranje je React.js. React js je javaScript biblioteka koja sadrži mnoštvo korisnih komponenti za brzo i jednostavno programiranje kompletnih web sajtova i aplikacija.

Front end programiranje

Back end programiranje

Back end programiranje

Server Side ili back end programiranje kod nas se sprovodi po priznatim naučnim metodama. Svaki problem raščlanjujemo na više manjih, što nam uveliko olakšava posao. Kada smo kodirali pojedinačne komponente, pre integracije u glavni sistem prvo ih istestiramo i ispravimo eventualne greške. Na kraju kompletiramo ceo sistem i testiramo da li sve radi kako treba, a onda ga objavljujemo.

Naši programeri osmišljaju kompleksne sisteme, pojednostavljene da su razumljive čaki i developerima početnicima, a kod je uredan i lako čitljiv i programeru i mašinama koje ih izvode.

PHP Programiranje

Jadan od najčešće upotrebljavanih jezika za programiranje web sajtova i pozadinskih aplikacija je PHP progragramski jezik. Dobar deo proizvoda web development tima AWD Dizajna je baziran baš na ovom programskom jeziku.

Osim pravilnog korišćenja za izradu sajtova i aplikacija koristimo razna radna okruženja (eng. Framework).

Laravel PHP framework je jedna od popularnih igrački kako back-end tako i od front end razvojnog tima. Uz pomoć Laravel-a značajno štedimo na vremenu pri programiranju. Razlog za to je što koristimo gotove komponente za odrađivanje određenih poslova i samo ih prilagođavamo konkretnoj nameni.

Yii2 PHP framework, definitivno najomiljeniji alat kod back-end programera. Moć ovog PHP framework-a ogleda se u mnogo čemu. Neke od glavnih karakteristika su: brzina izrade aplikacija, izrada aplikacija velike brzine učitavanja, jednostavnost izmena i dogradnji, podrška mnoštva popularnih proširenja.
Jedno remek delo pravljeno uz pomoć Yii2 frameworka, je upravo ovaj sajt na kome čitate ovaj tekst.

Back end programiranje

Cene programiranja

Cena usluga programiranja koje nudimo su daleko niže od cene iste usluge kod konkurencije i ako je cena radnog sata naših programeraista kao cena sata programiranja kod konkurencije. Kako to? Pa jednostavno, programeri koji odrađuju složene zadatke i kreiraju kompleksne aplikacije u jako kratkom vremenu. Ključ uspeha leži u stručnosti, obučenosti ali prvenstveno u iskustvu programera.

Pozovite nas ako vam je potrebno bilo kakvo programiranje i uverite se sami u kvalitet i cenu usluge.