SEO optimizacija sajta

SEO optimizacija sajta

Svi web sajtovi koje mi pravimo su google frendly i lako ćete ih pronaći u rezultatima pretrage google pretraživača ali i svih drugih SE.

Optimizacija za pretraživače

SEO optimizacija

Za pretraživanje sadržaja na webu koriste se različiti pretraživači (eng. Search Engines). Neki popularniji web pretraživači su: Bing, Duckduckgo, Ecosia, Google, Yahoo i još mnogi drugi. Ubedljivo najpopularnije jeste Google SE. Od ukupnog broja pretraživanja interneta, čak 80 % se obavlja preko google.

U poslednje dve godine, pretraživači a naročito Google, su drastično izmenili i konstantno menjaju algoritme po pitanju kriterija po kojima će neka web stranica da se nađe u rezultatima pretrage(Search Engines Results Pages).

Neki od osnovnih zahteva koji moraju biti ispunjeni da bi se naša web stranica pojavila u rezultatima pretrage pretraživače, jesu: performanse izvođenja aplikacije, pravilna strukutra, optimizacija sadržaja.

Glavna tajna našeg uspeha jeste što naše aplikacije i web sajtovi prate sve izmene i dogradnje algoritama i u potpunosti su prilagođeni google i ostalim web pretraživačima.

Svi web proizvodi koji su delo naših web developera, optimizovani su kako za google tako i za sve druge web pretraživače.
Dakle, optimizacija sajta za google, krajnji i zajednički cilj naših web developera.

SEO optimizacija

Odabir ključnih reči

Pravi odabir ključnih reči i njihova pravilna zastupljenost u sadržajima je glavni ključ uspeha naših web sajtova u google i ostalim pretraživačima.
Pretraživači kao i korisnici, na našim sajtovima, pronalaze relevantne informacije. i prepoznaju nas kao ozbiljne web servise.

Odabir ključnih reči

Pozicioniranje sajta u Google SERP

Stranice sa rezultatima pretrage (Search Engines Results Pages), i pozicioniranje web sajtova u njima, je glavni cilj posla kojim se bavimo.
Kada smo postigli neke ciljeve kao što su: performanse izvođenja web sajta, njegova pravilna struktura i organizacija, potrebnoje optimizovati i prilagoditi sadržaj da bi se i naš sajt našao u njigovim rezultatima.
Pozicijoniranje sajtova u SERP-u Google-a, i to u oblastima sa jakom konkurecijom su veoma visoke pa to samo govori o našim uspesima u svetu web-a.

Pozicioniranje sajta u Google SERP