Izrada web prezentacija

U današnje vreme ubrzanog razvoja interneta i web tehnologija, ako nemate svoj web sajt kao da i ne postojite. Ako se bavite privatnim biznisom ili imate agenciju najbolje rešenje za vaše reklamiranje web prezentacija.

Izrada web prezentacija za agencije i preduzeća

Izrada web prezentacija za agencije i preduzeća

Za agencije koje pružaju jednu vrstu usluga kao što su: advokatska kancelarija, projektni biro, agencije, servisi, ordinacije i slično, nudimo izradu web prezentacije koja će unaprediti poslovanje preko interneta.

Pravimo moderne i atraktivne web prezentacije čiji dizajn će na najbolji način predstaviti vaše poslovanje i vaš identitet na internetu..

Održavanje sajta

Koliko god da je sajt jednostavan mora na njemu konstantno da se radi. Google i ostali pretraživači cene kada imamo nešto novo na sajtu. Posetioci sajtova takođe cene kad na sajtu dobijaju nove i nove informacije vezane za delatnost.

Uz svaki web sajt koji napravimo isporučujemo pozadinsku aplikaciju za jednostavne i lake izmene sadržaja na sajtu, za čije korišćenje nije potrebno IT predznanje.

Ako već imate web prezentaciju ali ne znate kako da uradite, budite slobodni da nas pozvovete, i mi ćemo izaći u susred svim vašim potrebama.

Izrada web prezentacija po w3c standardima

AWD Dizajn agencija nudi izradu web prezentacija upotrebom naprednih metoda, tehnika i tehnologija po fazama njenog razvoja. U svakoj fazi izrade web prezentacije pridržavamo se određenih pravila i propisa u cilju postizanja visokih performansi gotovog sajta.

Dizajn web prezentacije prilagođen korisnicima

Definisanje ciljne grupe korisnika sprovodimo tako što predhodno uradimo detaljnu analizu i procenu profila prosečnog korisnika web prezentacije određene namene i na osnovu toga planiramo dizajn web prezentacije.

Naši web dizajneri su stručnjaci sa višegodišnjim iskustvom u svetu web-a. U potpunosti će se predati osmišljanjem unikatnog dizajna koji će vas predstaviti u pravom svetlu i izazvati poverenje kod vaših budućih klijenata. Dizajn web prezentacije mora da izazove emocije kod određene ciljne grupe korisnika jer tako dobijamo njihovo poverenje.

Optimizacija za pretraživače

SEO eksperti zaduženi za optimizaciju web prezentacija odlično poznaju algoritme po kojima Google odabira i rangira određene web stranice. Tako da, ne treba da brinete da li će vaša buduća web prezentacija biti pronađena prema ključnim rečima vaše delatnosti.

Dizaj prilagođen svim uređajima

Većina prosečnih korisnika uslužnih i informativnih web prezentacija učitava ih sa mobilnih uređaja. Imajući ovu činjenicu na umu, pravimo web prezentaciju dizajna prilagođenog, prvenstveno za mobilne uređaje a tek onda ih optimizujemo za veće uređaje

Izrada lične web prezentacije

Izrada lične web prezentacije

Ako ste poznata ličnost, muzičar, umetnik, hobi entuziast ili nešto drugo a još nemate svoj web sajt, pozovite nas i u najkraćim rokovima se pojavite u google, duckduckgo, ecosia, bing ili nekom drugom pretreaživaču i fascinirajte svoju ciljnu grupu korisnika.

Jeftina izrada sajtova

Jeftina izrada sajtova

Cene usluge izrade web prezentacije se računa tako što se saberu radni sati koje su programeri i dizajneri utrošili na njenu izradu.
Kvalitet gotovog proizvoda ne utiče na cenu, svi naši web sajtovi su visokih performansi. Na cenu gotove web prezentacije utiče samo kompleksnost zahteva koji trebaju da budu uzeti u obzir prilikom njihove izrade..