Izrada sajtova

Izrada sajtova

Izrada sajtova svih vrsta: web prezentacija, blogova, portala i slično. Takođe, nudimo izradu web sajtova svih namena: lične web prezentacije, web prezentacije agencija i preduzeća, kolekcionarski web sajtovi, internet prodavnice, online servisi i slično.
Svi nude izradu sajta ali mi pravimo uspešne sajtove koji će Google ali i drugi pretraživači lako pronaći.
Pozovite odmah i naručite izradu sajta koji će unaprediti vaše poslovanje.

Profesionalna izrada sajtova

Nudimo profesionalne, kvalitetne, brze i cenom pristupačne usluge izrade sajtova za preduzeća, agencije i pojedince. Osim pravljenja novih sajtova, nudimu programerske usluge popravki, održavanja i redizajna postojećeg sajta.

Izrada sajtova visokih performasi

Glavni ključ uspeha sajtova i aplikacija jeste brizina izvođenja i kvalitet kodiranja. Brzina izvođenja sajta mora da zadovoljavam minimalne kriterije da bi bila priznata u digitalnom svetu. Sajtovi koje mi kreiramo se učitavaju neverovatnom brzinom. Svaki naš sajt u podnožju stranice ima link za testiranja osnovnih vitalnih karakteristika, tako da se možete uveriti u ovo što pišemo.

Dizajn dopadljiv korisniku

Korisnici sajtova su najvažniji za uspešno poslovanje preko interneta. S obzirom na tu činjenicu kreiramo sajtove neverovatno privlačnog dizajna za korisnike. Odabirom određenih boja i fontova na sajtu radimo tako da su prilagođene konkretnoj grupi korisnika.

Dizajn optimizovan za sve uređaje

Svaki web sajt rad development tima AWD Dizajn-a je optimizovan za prikazivanje na različitim uređajima. Dizajn korisničkog interfejsa pravimo tago da ga optimizujemo, prvenstveno za mobilne telefone i druge mobilne uređaje. Sajtovi koje pravimo se jednako dobro prikazuju i na svim drugim uređajima sa pregledanje web-a kao što su: Smart TV, Smart Watch, Desktop kompjuteri i svim drugim ekranima različitih rezolucija.

Redizajn postojećeg sajta

Ako već imate web sajt ali vam ne radi posao, slobodno nas pozovite. Osim što krerimo potpuno nova rešenja nudimo usluge redizajna postojećih sajtva. Bilo da vam nešto ne radi kako treba ili niste zadovoljni kako sajt izgleda, naši programeri i dizajneri kao i ceo razvojni tim su tu da vam pomognu.

Izrada sajtova za preduzeća

Nudimo izradu web sajta ali i dizajn grafičkog identiteta preduzeća kao i internet reklamiranja. Izrdu sajtova za preduzeća razvijamo tako da kreiramo dizajn koji je lako identifikovati sa vašim preduzećem. Nudimo i sve ostale usluge grafičkog dizajna kao što su reklamni materijali, logotipi, reklame, baneri i slično.

Reklamiranje preduzeća na Google

Osim izrade sajta i grafički usluga poslovnim subjektima, firmama i proizvodnjim preduzećima nudimo usluge google reklamiranja. Za poslovna preduzeća kreiramo Google preduzeće za vaše poslovanja. Takođe, nudimo i podršku kod plaćenog reklamiranja na Google.

Izrada sajtova po propisanim standardima

Agencija AWD Dizajn nudi profesionalnu izradu web sajtova svih vrsta i namena, od planiranja pa do objavljivanja i rangiranja u Google-u i ostalim web pretraživačima.

 • Planiranje sajta

  Planiranje je osnovna faza pri razvoju web sajtova. Planiranje se odvija u čvrstoj saradnji sa vama kao našim klijentom. U ovoj fazi pratimo sve vaše želje, zahteve i potrebe i na osnovu njih planiramo dalje dizajn, kodiranje i koji će sadržaj biti prikazan na sajtu. Planiranje za nas predstavlja glavnu strategiju pri izradi sajtova.

 • Dizajn sajta

  Kada imamo precizno definisane zahteve kako sajt treba da izgleda prelazimo na fazu dizajn sajta. U dizajnu primenjujemo različite napredne tehnike i tehnologije po propisanim w3c standardima. Osnovne jezike HTML i CSS upotrebljavamo po svim mogućim pravilima tako da postižemo velike brzine učitavanje web stranica.

 • Programiranje sajta

  Osim upotrebe HTML i CSS front end developeri koriste i programski jezik JavaScript za programiranje funkcionalnosti sajta.

  Programeri AWD agencije koriste različite programske jezike za rešavanje različitih zadataka na web sajtu ili u pozadini na serveru. Na back end aplikacijama uglavnom koristimo PHP programski jezik u kombinaciji sa MySQL bazama podataka. Takođe, koristimo i različite framework-e kao što: Yii2, Laravel, CakePHP i slične.

  Programiranje na serveru sa JavaScript-om u poslednje vreme je sve popularnije. S obzirom da pratimo trendove, nudimo uslugu back end programiranja JavaScript programskim jezikom. Razvijamo full-stack aplikacije bazirane na Node.js upotrebom express.js framework-a.

 • Testiranje

  Jedna važna faza u kojoj naši QA developeri predstavljaju svoje sposobnosti i otklanjaju eventualne propuste i greške načinjene prilikom planiranja, dizajna ili kodiranja. Svaki deo sajta ili komponenta se testira posebno. Posle toga se svi delovi objedinjuju i testira se ispravnost, funkcionalnost, brzina, sigurnost i upotrebljivost kompletnog sajta.

 • Objavljivanje

  Kada su odrađene sve potrebne provere na virtuelnom serveru prebacujemo web sajt na domen na kome će u buduće biti javno dostupan. Nakon što postavimo web sajt ja javno dostupan domen pregovaramo sa google-om i ostalim pretraživačima da ga dodaju u rezultate svojih pretraga. Do sada smo imali odličan rang od strane google i svim sajtovima koje smo pravili odobrio je određenu poziciju u svojim rezultatima pretrage.

 • SEO optimizacija

  Osnovni cilj svega što radimo na web sajtova jeste da nas vide potencijalni korisnici preko interneta. Google je jedan od najviše korišćenih web pretraživača tako da sajtove razvijamo u potpunosti saglasne google-ovim algoritmima na osnovu kojih vrši rangiranje stranica u SERP-u.

Naši klijenti su profesionalci u raznim obalstima tako da smo specijalizovani za izradu sajtova različitih namena.

 • Izrada web prezentacije za agencije
 • Izrada sajta za preduzeća
 • Izrada online prodavnice - web shop

Izrada web prezentacije

Izrada web prezentacija

Pokrenuli ste sopstveni biznis, bavite se muzikom ili nekom drugom vrstom umetnosti, ili ste pak hoby etuzijast i želite da ljudi pronađu neke informacije o vama na internetu, na pravom ste mestu.

Profesionalna, kvalitetna izrada web prezentacija prilagođenog dizajna određenoj ciljnoj grupi korisnika.

Izrada web prezentacija
Izrada web prezentacija

Izrada online prodavnica

Izrada online prodavnice

Izrada online prodavnice u skladu sa vašim željama i potrebama, koja će u potpunosti biti prilagođena zahtevima vaših kupaca.

Ako se bavite trgovinom najbolje rešenje za vas jeste online prodavnica. U današnje vreme, 50% od ukupne regularne prodaje u svetu obavlja se preko internete i taj postotak svakim danom raste.
Ukoliko želite da nastavite da se bavite trgovinom a još nemate online prodavnicu, obavazno nas pozovite i pojavite se na tržištu google-a.

Izrada online prodavnice
Izrada online prodavnice

Cena izrade sajtova

Cena izrade sajtova

Cena izrade sajtova konkretne namene, određujemo nekoliko sati nakon prvog sastanka sa naručiocem. Potrebno nam je nekoliko sati za analizu vaših zahteva šta sajt treba da sadrži i kako treba da izgleda, kao i njegova namena.

Svaki web sajt koji napravimo je visokih performansi, ali to svakako ne utiče na cenu. Glavni faktor koji utiče na cenu izrade sajta jeste njegova namena. Pri samom planiranju sajta glavni i osnovni naš zadatak jeste analiza tržišta i naše buduće konkurencije. Ovo je takođe, faktor uspeha svih naših aplikacija.
Tako su cene izrade sajtova različite, zavisno od delatnosti koju će predstavljati. Delatnost sa jačom konkurencijom na web-u, zahteva više rada i posvećenosti naših developera, tako da su cene izrade sajta u ovom slučaju, nešto više od cena za delatnosti sa slabijom konkurencijom.

Cena izrade sajtova