Izrada sajtova i web programiranje

Izrada sajtova i programiranje

Za naše klijente obezbedili smo profesionalnu, kvalitetnu i kompletnu web podršku i reklamiranje.
Web development usluge: Izrada sajtova, web dizaj, programiranje, SEO optimizacija i digitalni marketing po visokim w3c kriterijima.

AWD Dizajn nudi najkvalitetnije usluge: web dizajn, programiranje, SEO i usluge onlajn marketinga za mala, srednja ili velika preduzeća. Naš tim ima stručnost za kreiranje web lokacija visokih performansi, koje izgledaju moderno, brzo reaguju i prilagođene su vašim poslovnim potrebama.

Trudimo se da kreiramo sajtove vrhunskog kvaliteta koji su optimizovani za visoke performanse. Naše web stranice su napravljene primenom najnovijih tehnologija i radnih okvira kako bi se osiguralo da izgledaju sjajno i da rade bez problema na bilo kom uređaju.

Moderan i prilagodljiv dizajn

Naši dizajni su moderni, moderni i potpuno prilagodljivi tako da izgledaju odlično na bilo kojoj veličini uređaja ili rezoluciji ekrana. Koristimo najnovije HTML5 i CSS3 tehnologije kako bismo osigurali da vaša web lokacija izgleda neverovatno na svim uređajima.

Front-end & Back-end programiranje

Nudimo kompletne usluge front-end i back-end programiranja za naše klijente. Koristimo različite jezike kao što su HTML/CSS, Javascript, PHP, Java, C# i još mnogo toga kako bismo osigurali da vaš Web sajt funkcioniše kako treba.

SEO za Google

Takođe pružamo SEO usluge koje vam pomažu da povećate vidljivost u Google pretragama. Optimizujemo vašu web stranicu za pretraživače koristeći različite tehnike kao što su istraživanje ključnih reči, sadržaj

Izrada sajtova

Izrada sajtova

Izrada svih vrsta sajtova: web prezentacija, blogova, internet prodavnica po odličnim cenama u Beogradu.

Profesionalna izrada sajtova svih namena za preduzeća, agencije, servise, ordinacije, privatne prakse, domaću prizvodnju i slično.

Izrada sajtova
Izrada sajtova

Web programiranje

Usluge programiranja

Web programiranje podrazumeva poznavanje određenih programskih jezika i njihove pravilne primene pri izradi web sajtova i aplikacija. Glavni zadatak web programera jeste da na osnovu zahteva korisnika aplikacije ili web sajta, osmisli rešenje koje će kasnije primeniti pri realizaciji i dizajnu.

Naš tim programera sa višegodišnjim iskustvom upustiće se u izazove rešavanja vaših problema ma koliko zahtevne ideje imate.

Usluge programiranja
Usluge programiranja

SEO optimizacija sajta

SEO optimizacija sajta

Dizajn, razvoj i optimizacija web sajtova koje mi razvijamo redovno prati google-ove algoritme i kriterije po kojima ih rangira u rezultatima svojih pretraga.
Zajednički cilj naših razvojnih timova jest, Pozicioniranje u Google-ovim rezultatima pretrage, po važnim ključnim rečima.

SEO optimizacija sajta
SEO optimizacija sajta