Web dizajn

Web dizajn

Web dizajn usluge koje nudimo, razvijamo primenom naprednih tehika i tehnologija, praćenjem poslednjih propisanjih standarda za razvoj web-a.

Svaku želju iz vaše mašte, kombinujući sa poslednjim w3c standardima, ugradićemo u vaš budući sajt ili aplikaciju, tako da ćete vi biti idejni tvorac. Mi ćemo samo odraditi naš stručni deo što se tiče programiranja i dizajna

Naš tim profesionalnih web dizajnera može vam pomoći da napravite web stranicu koja je vizuelno privlačna i laka za korišćenje. Možemo da sarađujemo sa vama na kreiranju prilagođenog dizajna koji odgovara vašim potrebama i brendu, a naše usluge responzivnog web dizajna osiguravaju da će vaša veb stranica izgledati sjajno na svim uređajima. Takođe vam možemo pomoći u optimizaciji za pretraživače (SEO) kako bismo bili sigurni da je vaš web sajt lako pronaći na mreži.

Bez obzira da li započinjete novi posao ili redizajnirate postojeću web stranicu, možemo vam pomoći da napravite web lokaciju na kojoj ćete sa ponosom staviti svoje ime.
Kontaktirajte nas danas da biste saznali više o našim uslugama veb dizajna.

Web dizajn prilagođen svim uređajima

Resposivan Web dizajn

Web dizajn korisničkog inerfejsa sajtova i aplikacija koje su rad agencije AWD su optimizovane za prikazivanje sadržaja kako na mobilnim uređajima tako i na desktop i lap-top kompjuterima. Takođe, dizajn koji mi stvaramo je responisvan dizajn i za ostale smart uređaje kao što su: TV Smart, Pametni sat, digitalni peneli i slično.

Resposivan Web dizajn

Dizajn korisničkog interfejsa - UI Dizajn

Dizajn korisničkog interfejsa - UI Dizajn

Dizajn korisničkog interfejsa je važan segment izrade uspešnih web aplikacija i sajtova. Naše aplikacije i web sajtovi su uspešni i priznati i od strane institucija a i od strane korisnika. Vaš budući sajt u potpunosti prilagođavamo potrebama vaših klijenata, jer su oni i za vas i za nas na prvom mestu.

Dizajn korisničkog interfejsa - UI Dizajn

Dizajn sajta

Dizajn web sajta

Dizajn sajta razvijamo kombinovanjem različitih tehnika i tehnologija prema propisanim standardima njihove primene, i vaših kreativnih ideja..

Nudimo dizajn sajta modernog i atraktivnog dizajna, koji će biti optimizovan kako za osnovne vitalne karakteristike tako i za Google i ostale web pretraživače.

Dizajn web sajta
Dizajn web sajta

Cene web dizajna

Cene web dizajna

Cene web dizajna se računaju tako što se odredi kompleksnost određenog projekta i na osnovu njega proceni broj utrošenih sati web dizajnera. Ukupan broj radnih sati developera se pomnoži sa cenom radnog sata i tako se određuje cena.
Nakon vašeg prvog upita, vršimo analizu vaših zahteva i u roku od 2 radna dana šaljemo vam ponudu za usluge web dizajna. Cene usluga web dizajna su jako niske u odnosu na cene koje nudi konkurencija. Ako se uzme u obzir da su cene radnog sata naših dizajnera slične kao i u ostalim agencijama, a naši dizajneri mogu da odrade dosta više za jedan sat,

Cene web dizajna